KARNAK LEYWEG

KARNAK LEYWEG Lekker Egyptisch eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1111 beoordelingen
23 feb 2021 om 19:38 Kapsalon was heerlijk en smaakt naar meer.
13 feb 2021 om 22:02 Ik geef het eten een 5,8 ... enkele jaren 5 de bezorger/eigenaar was ok, daar ligt t niet aan. Na ruim 30 jaar ervaring vind ik het genoeg.
13 feb 2021 om 7:07 De bezorger kwam 20 min te laat. Er zat heeeeel weinig knoflooksaus op mijn kapsalon. Gelukkig had ik een bakje knoflooksaus erbij besteld.
12 feb 2021 om 8:07 HeerlijkreerH
11 feb 2021 om 21:48 8 euro voor een kapsalon met friet erin? smaak was wel ok maar het formaat en de prijs... nou niet meer. De hamburger zat in een pita br ?!? hele vage snackbar???
11 feb 2021 om 21:44 voor het eerst bij deze zaak besteld een van de weinige die lamskoteletten op het menu heeft staan, was goed en lekker bezorging redelijk snel
10 feb 2021 om 23:26 Schotel kingsize shoarma en schotel spareribs besteld. Was heerlijk! Lekker warm. Miste de gebakken aardappelschijfjes want frietjes waren te hard. Zeker een aanrader! Ga hier vaker bestellen!
8 feb 2021 om 20:35 ik hoop dat ze snel komen want ik heb 2 uur+ geleden besteld.
30 jan 2021 om 19:50 Altijd goed eten en snelle bezorging! Alleen jammer vandaag een foutje! Ipv shoarma maffia schotel kreeg ik een stamdaard shoarma schotel.... voor de rest altijd toppie
27 jan 2021 om 22:32 Bezorgen duurde erg lang en eten was taai (ik denk door het lange wachten).
24 jan 2021 om 0:57 Vandaag weer 2 schotels spareribs besteld. Het was heeeerlijk!l
14 jan 2021 om 0:02 Eten was zoals altijd super lekker en op tijd bezorgd. Zeker een aanrader om hier te bestellen. Spareribs schotel en Shoarma lams schotel!