KARNAK LEYWEG

KARNAK LEYWEG Lekker Egyptisch eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Karnak Leyweg. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 0:56 Nooit wat te klagen bij jullie! Eten is altijd lekker. Porties zijn altijd goed! Daarom blijf ik ook bestellen
8 mei 2022 om 21:20 Was weer heerlijk
5 mei 2022 om 9:35 Beste grillroom in den haag
27 apr 2022 om 19:20 Het eten is altijd heel lekker. Maar als je om 5 uur besteld en het wordt pas om kwart voor 7 bezorgd vind ik dat veel te lang.
24 apr 2022 om 9:30 Altijd goed Bezorger was erg op tijd. Maar dat komt ook omdat ik de order op zondag had geplaatst om 15:30. Karnak is the best!
3 apr 2022 om 21:04 Heerlijk eten!
1 apr 2022 om 22:47 Was weer lekker
24 mrt 2022 om 20:12 De beste kip kapsalon die er is! Enige wat ik jammer vind is dat de zakjes met aardappels uit het rijtje bij extra’s is gehaald, maar het eten is zooooo lekker
20 mrt 2022 om 20:25 De lamsshoarma was zo fijn gesneden dat het wel lamsgehakt leek. Zat ook geen sambal en tomaten-uiensaus bij, alleen knoflooksaus. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Jammer! Wel supersnel bezorgd.
17 mrt 2022 om 22:46 Nieuwe vaste tent. TOP kip shoarma!! En ze lezen de opmerkingen goed! Toppers
12 mrt 2022 om 21:08 Eten was heerlijk. Bezorging was slecht. De beloofde 59 min werd ruimschoots overschreden. Wees dan eerlijk en zeg meteen dat het langer dan 1,5 uur wordt.
6 mrt 2022 om 20:44 Het scheelt dat het eten echt heerlijk is. En de klantvriendelijkheid ook alleen erg jammer van de wachttijd. Anderhalf uur op het eten gewacht wat ik wel echt een minpunt vind. Maar het eten heeft dat wel echt gesmaakt.